Op donderdag 15 november 2018 organiseert de gemeente Steenwijkerland in samenwerking met Stichting Kennis Netwerk Steenwijkerland en Zelfstandig Met Elkaar Netwerk een bijeenkomst speciaal voor iedereen die erover denkt een onderneming te starten of net begonnen is met een bedrijf. De bijeenkomst is gratis. Aanmelden is wel nodig in verband met het aantal beschikbare plaatsen.

Jolanda Wicherson is ondernemerscoach. In 2015 werd haar werk bekroond met de titel Zakenvrouw van Flevoland. Zij is de bedenker van het Acquisitiebord en auteur van het boek: Geef je bedrijf een Kickstart. In het boek helpt zij ondernemers om die cruciale eerste vijf jaar door te komen. Dat is wat zij ook doet als coach. Zij helpt ondernemers met het vinden en binden van klanten. Tijdens de avond geeft zij een aantal van haar geheimen prijs.

Amanda Hendriks, 36 jaar uit Nunspeet is bijna 4 jaar ondernemer. Toen ze voor zichzelf begon was er geen enkele twijfel mogelijk dat Social Media, en LinkedIn in het bijzonder, een belangrijk onderdeel van haar bedrijf moest zijn. Ze is gefascineerd over de vele mogelijkheden die LinkedIn je als ondernemer biedt en tegelijkertijd gefrustreerd dat maar zo weinig ondernemers hiervan weten en er gebruik van maken. Daarom is het haar persoonlijke missie om zo veel mogelijk ondernemers met de mogelijkheden van LinkedIn kennis te laten maken en zo hun bedrijf makkelijk en zonder koude acquisitie op te bouwen. In de workshop bespreekt ze een aantal must-do`s voor startende ondernemers.

De bijeenkomst is van 19.00 uur tot 20.00 uur. Aansluitend kunt u netwerken op de beursvloer van de Bedrijven Promotiedag.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan tot en met woensdag 14 november 2018 via www.bedrijvenpromotiedag.nl/aanmelden-startersbijeenkomst