Project Description

Hubo Decorette Drok

De Weyert 10
8325 EM Vollenhove

t.0527-24 13 55
f.0527-24 33 60

info@decorette-drok.nl
www.bouwmarkt-vollenhove.nl

maandag 8:30 – 18:00
dinsdag 8:30 – 18:00
woensdag 8:30 – 18:00
donderdag 8:30 – 18:00
vrijdag 8:30 – 21:00
zaterdag 8:30 – 17:00
zondag gesloten

Drok bestaat uit de winkel Decorette en Hubo en het schilders- en glaszetbedrijf, het zijn 2 aparte bedrijven, die veel samenwerken, maar ook individueel. Dat maakt een perfecte en unieke combinatie voor iedereen die met een woning bezig is: “De klant heeft bij ons één aanspreekpunt voor alles dat met de woning te maken heeft.”

Meubels op maat, schuifwanden, kasten,  roomdividers, stoffering, rolgordijnen, verlichting, woonaccessoires, steigerhout, het HG assortiment, we hebben een groot assortiment schroeven – meer dan 1000 soorten en ze zijn per stuk verkrijgbaar, de klant zit niet vast aan het kopen van schroeven in een verpakking, kleuradvies aan huis, gratis zaagservice, gratis bezorgservice, sleutelservice, buiten zonneschermen, veranda en serredaken, en dan doen we ook nog schilderwerk en glaszetten (dubbelglas). We hebben eigenlijk alles voor het huis en voor de doe-het-zelver. En wie het niet ‘doe-het-zelf’ wil doen, daar doen wij het dan voor. En daarnaast is Drok Decorette en Hubo ook nog eens het inzamelpunt voor de recycling van klein huishoudelijk apparatuur. Zo kunnen onder andere batterijen en lampen hier worden ingeleverd. Op het buitenterrein staat een glasrecycling container.

Drok Decorette en Hubo is meer dan alleen een verfwinkel. We zijn een gecombineerde bouwmarkt die zich ook op woninginrichting richt. Heel breed dus. Klanten kunnen voor elke vraag, elk probleem dat met de woning te maken heeft bij ons terecht. Daar proberen wij de meest optimale oplossing voor te vinden. En dan bedoelen we qua prijs en kwaliteit. Daarnaast zijn we ook een winkel voor de kleinere boodschappen, gewoon voor de dagelijkse benodigdheden zoals een stukje touw, wat snoer, wat schroeven of tuingereedschap. Maar we komen ook bij de mensen thuis, voor onder andere kleuradviezen.