Project Description

Restaurant Robuust

Kerkplein 12
8325 BN Vollenhove

t. 0527 74 54 62
info@robuustvollenhove.nl
www.robuustvollenhove.nl

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag gesloten
donderdag vanaf 17:30
vrijdag vanaf 17:30
zaterdag vanaf 17:30
zondag vanaf 17:30

Robuust, een ander woord voor sterk! Dat is wat wij neer willen zetten. Een sterk restaurant met een krachtig concept. Eten van een topkwaliteit voor een eerlijke prijs. In het oudste bedrijfspandje van Vollenhove hebben wij dit gerealiseerd. In het verre verleden al een herberg en postkantoor maar de laatste jaren al restaurant.

Ervaring
De gloriejaren van het pand hebben wij allebei al mee kunnen maken omdat wij er beide gewerkt hebben onder de toenmalige eigenaar. We kennen het pand! Door nu jarenlang ervaring te hebben opgedaan in menig top restaurant in de buurt vinden wij het een fantastische uitdaging om het nu zelf te runnen. Laagdrempelig, maar met dezelfde kwaliteit ingrediënten die ook in de top van Nederland gebruikt worden.

Kwaliteit
Robuust staat voor een perfect gegaarde biefstuk en zelf gesneden dikke frieten. Goede wijnen en veel persoonlijke aandacht. Wij werken ambachtelijk met verse ingrediënten en maken alles zelf zoals; eigen gemaakte kalfsjus bij het vlees en zelfgerookte zalmen. Wij leggen onze gasten weer in de watten!