Cijfermeester Sint-jansklooster 2019-02-04T16:19:10+00:00

Project Description

Cijfermeester Sint-jansklooster

De Omloop 14
8326 AK Sint Jansklooster

t. 0527 745 465
e. p.dreves@cijfermeester.nl
i. www.cijfermeester.nl

maandag 07:00–18:00
dinsdag 07:00–18:00
woensdag 07:00–18:00
donderdag 07:00–18:00
vrijdag 07:00–18:00
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Optimaal administratief ontzorgen, zodat ondernemers kunnen doen waar ze goed in zijn: ondernemen! 

Peter Dreves, eigenaar van CijferMeester Sint Jansklooster, heeft bijna 30 jaar binnen de Rabobankorganisatie gewerkt. Hij is een gedreven en ervaren administratief en financieel dienstverlener. “Mijn ervaring en expertise bestaat uit het uitvoeren van financiële administratie(s), control, compliance (naleving van financiële wet- en regelgeving), proces- en risicomanagement, verandermanagement en advisering op het gebied van stuurinformatie (KPI’s) en (de inrichting van) bedrijfsvoering.

Met deze bagage in zijn rugzak en brede opleiding, waaronder SPD, een master aan Nyenrode en een compliance opleiding, is hij een deskundig gesprekspartner voor ondernemers.

De ondernemer centraal

(Startende) ondernemers zoals eenmanszaken, VOF’s en BV’s, maar ook particulieren kunnen bij CijferMeester Sint Jansklooster terecht.

Ondernemers zijn hard werkende mensen met passie voor hun onderneming en hun vakmanschap, enthousiast en ambitieus. Ze willen niets anders en liever dan ondernemen. Alles wat daarvan afleidt beperkt de bewegingsvrijheid, de tijd en energie om te ondernemen. Dat is natuurlijk jammer.

Neem de administratie, btw-aangiftes, jaarrekening en vennootschapsbelasting. Om van ingewikkelder kwesties maar te zwijgen. Al die zaken kosten tijd en vragen om gedegen kennis en ervaring.

“Bij mij bent u meer dan cijfers. Ik ben benieuwd naar wie u als persoon bent, wat u belangrijk vindt en hoe u uw (zakelijke) toekomst ziet. In mijn dienstverlening en handelen staat de ondernemer centraal.

Ik zie het als mijn missie om ondernemers optimaal te ontzorgen als het om hun administratie gaat. Zodat zij meer tijd voor hun onderneming, het creëren van kansen en het realiseren van hun dromen hebben.”