Nieuwe initiatieven Winkelcentrum Vollenhove

Vollenhove toont veel nieuwe initiatieven als het gaat om winkelen en social media. Een aantal winkeliers in Vollenhove staken onlangs de koppen bij elkaar en zie hier het resultaat van een avond samen brainstormen.

Stoepverkoop
Op 1 maart a.s. starten diverse ondernemers met een grandioze stoepverkoop. Vanaf 08.00 uur ‘s ochtends tot 16.00 uur ‘s middags zullen diverse stoepen van Vollenhove voorzien worden van tafeltjes en kleedjes en zullen de winkeliers daarbij letterlijk hun “oude spullen” op de stoep zetten of nog één keer stunten met spectaculaire aanbiedingen. Het belooft zeker een gezellige boel te worden. Mocht het weer roet in het eten gooien, dan zal de stoepverkoop in de winkels zelf plaatsvinden.

Nieuwe Facebook pagina Winkelcentrum Vollenhove
Ondernemend Vollenhove bedacht een plan om de diverse winkels in Vollenhove te koppelen aan een gezamenlijke Facebook pagina. Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, uitslagen van acties, evenementen, workshops en koopjes? Like dan nu de pagina:  Winkelcentrum Vollenhove. Bij iedere 500e “like” maak je kans op een VOC geschenkenbon t.w.v. € 10,00. De uitslag zal natuurlijk op de nieuwe facebook pagina gedeeld worden.

Login

banner