Woon- & inspiratiebeurs

Voor vakmanschap en interieurstyling is Drok Decorette en Hubo in Vollenhove en ver daarbuiten al jarenlang toonaangevend met een uitmuntend assortiment en professioneel advies voor elke klus in en om het huis. Als ‘woonatelier’ volgt Drok Decorette en Hubo  trends en ontwikkelingen op de voet en maakt het zich sterk voor kwalitatieve en innovatieve producten. Vrijdag 29 maart organiseert Drok Decorette en Hubo de allereerste Woon & Inspiratiebeurs. Vele (regionale) ondernemers en specialisten op het gebied van interieurstyling, techniek en doe-het-zelf materiaal laten je gloednieuwe collecties en noviteiten op hun vakgebied zien. Een evenement voor iedere klusser en liefhebber van styling en inhouse decoratie!

Sfeerbeleving & styling
Sfeer- en kleuraccenten verleggen, een complete verandering van interieur of gewoon heerlijk meegaan met de trends van het seizoen. Deze regionale Woon & Inspiratiebeurs biedt oneindig veel ideeën en mogelijkheden om direct aan de slag te gaan. Dompel je onder in intense en sprankelende voorjaarskleuren. Op het gebied van wanddecoratie en stoffering tonen de merken Eijffinger, Chivasso, Arte, Kobe en natuurlijk Decorette de nieuwste collecties. Hookedonwalls, een sexy en verrassende nieuwkomer op de markt, combineert op een geheel eigen en onverwachte wijze behangpapier en stoffen. Ga naar de demonstratie met krijt- en kalkverf en ontdek hoe eenvoudig je je oude meubels kunt veranderen in brocante eyecatchers. Er is ook een interieurstyliste die je op afspraak helpt de juiste kleurencombinaties te maken of interieurproblemen op te lossen. Creëer jouw ideale wooncomfort en kom naar de Woon & Inspiratiebeurs!

Technisch vernuft en vakmanschap
Werk je als vakman of als klusser graag met het beste materiaal en de nieuwste technieken? Dan zijn er heel wat toppers te vinden op de beurs. Zo toont bevestigings- en montagespecialist Würth zijn nieuwe houtschroeven en bevestigingsmateriaal. De nieuwste trend op het gebied van domotica moet u hebben gezien; de bediening van rolgordijnen en binnen- en buitenzonwering met uw mobiel of tablet. Denk je aan een nieuwe vloer? Dan is het gemak van leggen en de kwaliteit van een pvc magneetvloer van FTD een aanrader. Drok Decorette en Hubo laat zien hoe! Ook verfgigant Akzo is aanwezig en demonstreert schilderen met watergedragen verf en Epifanes om adviezen te geven over jachtverven. Duurzaamheid en energiebesparing zijn speerpunten van Drok Decorette en Hubo. Op de Woon & Inspiratiebeurs wordt informatie en advies gegeven over isolerend glas en de bijbehorende subsidies.

Login

banner